Hae tästä blogista

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Muutama kymmenen tonnia mursketta ja soraa myöhemmin.

Rakas rakennuspäiväkirja tämä viikonloppu menikin sitten siirtäessä paikasta A paikkaan B, muutama kymmenen tonnia mursketta ja soraa....ja se kyllä tuntuu, jopa sellaisissa "lihaksissa" minkä olemassa oloa ei tiennytkään.

Pieni takapakki tuli otettua, kun talon yhdelle reunalle ei sitten bobcatilla päässytkään johtuen koko viikon jatkuneiden sateiden, jotka olivat kyseisen reunan tontista muuttaneet aivan uskomattomaksi savivelliksi.

No nohevana sitten ajateltiin että eihän tuo ole mikään homma toteuttaa sen puolen täyttö kottikärryrallilla, niinpä niin kyllähän se toteutettavissa oli mutta kylläpä tuotti tuskaa :) (tuo kuvan vasenlaita)



Kahden päivän uurastuksen jälkeen kuitenkin on nyt loput ulkopuoliset routaeristykset tehty, sadevesiputket piilotettu maan sisään, ulkopuoliset täytöt pääpiirteittäin toteutettu (siis se mikä on järkevää tässä vaiheessa, loput sitten ensi keväänä kun tonttia "maisemoidaan"), sekä sokkelin sisäpuoli putsattu perustusporukan roinista.

Vielä kun ensi viikonlopuksi tuohon kasetillisen ottaa mursketta ja levittelee sen voikin sitten alkaa odottelemaan talopaketin toimitusta.

Ei kommentteja:

Eniten luetut