Hae tästä blogista

lauantai 9. marraskuuta 2013

Yllätys tontilla

Tällä viikolla elämä on mennyt pääsääntöisesti töissä asuessa, joten tontilla ei paljon edistystä ole tapahtunut.
Ei sen puoleen, ei tontilla tässä vaiheessa oikein tekemistä olekaan, muuta kuin tuo loppu sokkelien ulkopuolinen täyttö, joka pitikin tehdä nyt lauantaina.

Aamulla yllätys olikin melkoinen, kun sekä mikä tontille oli tilattu eli murskekuorma sieltä löytyikin ja sen lisäksi myös kattotuolit oli tontille jossain vaiheessa viikkoa ilmestyneet...



Kattotuolien alta löytyi myös lähetyslistat yms. paperit, toivottavasti tuossa on nyt sitten kaikki mitä pitikin, lähetystä  kun kukaan ei ole kuitannut edes vastaanotetuksi, kun mitään tietoa niiden saapumisesta ei edes ollut/kukaan mitään ilmoittanut.
Onneksi sentään oli laitettu tuohon sivuun, että kasettikuormallinen mursketta (joka kuvassa tuosta on jo siirretty pois) mahtui siihen mihin pitikin.

Lauantai menikin sitten aika tarkalleen tuota murskekuormaa bobcatilla levitellessä pitkin tonttia ja nyt alkaa näyttää jo siltä että ensi viikolla voikin sitten palapelin kokoaminen tuohon sokkelin päälle alkaa.




Tässä kun nyt on ollut ylimääräistä aikaa rakennuspuuhien hiukan junnatessa paikallaan, on kotiin kertynyt melkoinen vuori erilaisia lattia-, sisäkatto ym. pintamateriaali esitteitä.
Siinä se onkin seuraava urakka ruveta noita sitten valitsemaan ja hankkimaan... ainiin ja pitäisihän ne jonkun keretä asentaakin :)

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Meillä myös tässä keväällä bobcat työt tulossa. Mukavaa, kun saa tonttia siihen malliin, että pikkuhiljaa homma etenee. Mielenkiintoisia aikoja. Mukava seurata blogista myös muiden kokemuksia!
https://www.satakunnanviherpalvelu.fi/palvelut

Eniten luetut