Hae tästä blogista

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Eteisongelma

Eniten harmaita hiuksia "sisustusvastaavalle" aiheuttaa tällä hetkellä tuo eteisen toteutus.
Muuttovalmiissa mallissa mielestämme oli tuossa sisäänkäynnistä sisääntullessa oikealla puolella jonkinsortin vaatekaapisto, jota itsekkin olemme koittaneet etsiskellä.

Haaveissa olisi, mitä tänään käytiin paikanpäälläkin (taas) mittailemassa reilun parin metrin levyinen peiliovinen kaapisto, jossa olisi mm. takeille ja muille ulkovaatteille reilusti tilaa, leveyttähän tuossa kohtaa on aina 3,6 metriselle kaapistolle.
Syvyys on maksimissaan jotain 50cm paikkeilla joten ihan sopivaa ei olla vielä ainakaan löydetty
Seinästä tuohon oven karmiin on 60cm, mutta ei kaappia viitsisi ihan siihen karmin reunaan asti laittaa.


Toinen kohta on oven vasemmalla puolella oleva portaikon alapuoli, siihen varmaankin tarvitsee etsiä joku matalahko laatikosto, jota voisi käyttää myös istuimena.
Muutama sopiva on jo löytynyt mutta pitäisi jostain kaivaa esiin portaiden nousukulma jotta tietäisi vähän minkä pituinen laatikosto paikkaan olisi järkevä.

Lattiapinnaksi tulee varmaankin laatta, kun tässä talomallissa ei ole minkäänlaista tuulikaappia keräämässä ulkoa tulevaa "loskaa ja märkää", jos ei sitten kodinhoitohuoneen kautta tule sisään.

Portaikonkin voi nyt sitten tilailla, kun talonluovutuspäivä saatiin tietoon, joten pääsee lyömään lukkoon jatkosuunnitelmia.

2 kommenttia:

Mava kirjoitti...

Meillä on kyllä kaapisto ihan karmissa kiinni.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaapin saa kun ottaa mitat ja teettää!

Eniten luetut