Hae tästä blogista

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Työmaakatsaus viikko 50

Työmaalla hommat etenevät omalla painollaan, muunmuassa takka löysi tämän viikon aikana paikalleen, josta valitettavasti ei kuvaa tullut otettua (tai tuli mutta kännykällä joten siitä mitään selvää taas saa), muuta kuin tämä yksi kamerakuva jossa näkyy takan paikka tuossa reunassa :)


Kaakelointi siitä kuitenkin puuttuu pinnasta ja muutenkin takka on vielä viimeistelemättä, joten ehtiihän tuota sitten kuvailemaan valmiinakin.

Yläkerran osalta eristyskin tuli valmiiksi perjantain aikana kun puhallusvilla löysi tiensä onkaloihinsa joten alkaa lämpökin pysyä vähän paremmin sisällä, mikä on sinänsä onni kun alkaa talvi tunkea tosissaan päälle.
Pihatöiden osalta peli on jo luovutettua, kun kaikki mikä ei ole jäässä maassa on osittain lumen alla, sinänsä pitemmälle tuli päästyä mitä aiemmin veikkailtiin.


Omalta osaltamme homma pyörii vielä lähinnä rojujen kuskauksen ja siivoilun osalla. Sekä tämä viikonloppu uhrattiin koko perheen voimin idea/hankintamatkalle pääkaupunkiseudulle.
Tuli sitten vierailtua myös Ikean ihmeellisessä maailmassakin pitkästä aikaa lähinnä katsastamassa heidän keittiötarjontansa, eikä sekään hassummalta vaihtoehdolta tuntunut.

Tähänhän se keittiö pitäisi asennella sitten joskus...


Saa nyt nähdä, noita tarjouksia ja suunnitelmia "sisustuksen osalta" kun nyt alkaa olla jo yhden kansion verran.
Eikä homma yhtään helpottunut kun tuli Netrauta, Bauhauss ja muutama muukin kauppa koluttua läpi lauantaipäivän aikana.
Laminaatteja ja muita pintamateriaaleja kun tuntuu olevan maailma pullollaan, joten nyt sitten on myös laminaattimallikappaleitakin.


Ei kommentteja:

Eniten luetut