Hae tästä blogista

lauantai 11. tammikuuta 2014

Lämmöt taloon ja luovutustarkastus

Lämmötkin saatiin taloon tämän viikon aikana ja loppui lämpöpuhaltimella lämmittäminen vihdoin ja ennenkaikkea onneksi, kun näyttää sään puolestakin lupailevan vihdoin tällekkin talvelle kylmenevää.
Takkakin on muuten valmis mutta piippu puuttuu sairastapauksen vuoksi, joten sen käyttö ei oikein ole suotavaa :)

Hyvin näyttää onneksi VILP:pikin pöhisevän lämpöä alhaisella kulutuksella, ainakin näin pikkupakkasilla.
Maalämpöä ei valitettavasti tähän taloon saanut vaikka kovasti toiveissa olikin ja oli vielä kaupan päälle saatavissa hankintahetkellä.
Tuo maalämpökielto tuli paikalliselta rakennustarkastukselta, kun kartoista katsoen tontin keskeltä on reilu 100m läheiseen vedenottamoon, niin lupaa ei saatu ruveta porailemaan.
Suojaetäisyys on kuulemma joidenkin pykälien mukaan 300 metriä?

Loppuviikosta oli ja meni myös luovutustarkastus joka oli ihan ajallaan, sen tuloksena tuli ihan inhimillinen lista fiksattavaa vielä talotoimittajalle.
Ei onneksi mitään kovin merkittävää, pari isompaa juttua kuten tuo piippuhomma, yksi viemäri ongelma ja muut olikin sitten lähinnä kosmeettisia korjauksia.

Ensi viikon jälkeen jos hyvin käy, niin talotoimittaja saa hommansa kuntoon ja kamansa kasaan niin pääsee tuo meidän osuus taas jatkumaan.
Materiaaleja ruvetaan kämppään siirtämään sisään sopiviin suojaisiin paikkoihin, ettei ole asennusporukan tiellä, mutta hommat sovittiin selvyyden vuoksi että aloitellaan vasta kun nuo puutelistan kohdat on kunnossa.


Ei kommentteja:

Eniten luetut