Hae tästä blogista

tiistai 1. joulukuuta 2020

Kodinhoitohuoneen kalusteita ja saunan tuunausta

 22.04.2014

Muurametalojen toimituksessa tuli yksi kaapisto (3-liukuoven mittainen) kodinhoitohuoneeseen johon on "piilotettu" talotekniikkaa . 

Yhden kaapin leveyden vie CTC.n varaava, meille kun lämmitysmuodoksi tuli ilmavesilämpöpumppu. Vesikiertoinen lattialämmitys talossa. Maalämpöä ei alueelle valittettavasti saanut rakentaa ja sen osuuden Muurametalot hyvitti kaupantekovaiheessa.

Toisen kaapin yläosan varaakin Valloxin 110SE ilmastointilaite ja alhaalla onkin vesijakotukki. Kolmannen liukuoven taakse on varattu paikka pyykinpesukoneelle.

Tuon kupeeseen tuli toimituksessa kaapisto, vesipisteellä.


Kodinhoitohuoneeseen löydettiin paikallisen huonekaluliikkeen poistomyynnistä sopivan kokoinen kahden liukuoven mittainen kaapisto joka sopi tilaan kuin nenä päähän. Tuohon kun oheen rakennettiin ylijäämätasosta taso ja alle samaisesta myynnistä kaapisto oli tila hyvin hyödynnetty, yläkaappi tuohon tason päälle on vielä hakusessa.



Tuossa pähkittiin mitä tuon saunan kanssa tehtäisiin kun oli vähän tylsä, joten sipastiin vähän väriä pintaan.

 

Hiukan ehkä haaveita tummempi tuosta tuli mutta tarkoitus olisi rakennella ledit tuonne lauteiden alle, joten eiköhän tuo tule toimimaan ihan OK.

2 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Kiitos kirjoituksesta! Toivottavasti kuitenkin ilma-vesilämpöpumppu teille on mieleinen, vaikka maalämpöä ei sinne saanutkaan joka ilmeisesti olisi ollut ensimmäinen vaihtoehto. Veljeni on myös pohtinut ilma-vesilämpöpumpun hankkimista, ja voi olla että heille sellainen tuleekin. Mielenkiintoista sitten kuulla kokemuksia ja mietteitä.

Salla kirjoitti...

Meillekin tulee ilma-vesilämpöpumppu. Kovasti jo odottelen. Oletteko olleet vielä tyytyväisiä teidän valintaan? Meillä asennus on kolmen viikon päästä.

Eniten luetut