Hae tästä blogista

perjantai 25. lokakuuta 2013

Perustusten odottelua

Tämän viikon edistys on ollut melko vähäistä, onneksi oma tämän hetkinen osuus saatiin alta pois ennen suurempia sateita, jotka keskiviikosta alkaen ovat käytännössä olleet jatkuvat.
Hiukan ongelmallistahan tämä homma on tässä vaiheessa, kun koitetaan tällä hetkellä tehdä hommia lähinnä viikonloppuisin sekä töiden jälkeen ja kun tuota valoisaa ei montaa tuntia tähän aikaan vuodesta iltaisin ole...

Alkuviikosta putkimies kävi piilottamassa viemärijohdot sijoituspistekuvan osoittamiin paikkoihin, jonka jälkeen päästiinkin peittämään koko talon ala ja vähän päälle parilla kerroksella 50mm Finnfoamia.
Siinä sitä sitten olikin ihan mukava palapeli toteutettavaksi.

Sen jälkeen koko komeus peiteltiinkin pressuilla odottamaan puhelua perustusporukalta.




Keskiviikkona puhelin sitten viimein pirahtikin ja perustusten valu alkaa ensi maanantaina ja loppuviikosta pitäisikin sitten tontti näyttää taas hiukan erilaiselta.

Ainoa harmaita hiuksia tällä hetkellä aiheuttava homma on se että samassa puhelussa kävi ilmi, että perustusporukka tarviikin sähköä (lämmityksiin), jota ei kukaan tähän mennessä ollut maininnut.
Onneksi mittauskeskus on ihan omiin tarpeisiin tontille jo hommattu sekä kytketty pari viikkoa sitten ja tällä hetkellä näyttää siltä, että sähkölaitoksen osuuden kytkentä onnistuu maanantaipäivän aikana.

Ei kommentteja:

Eniten luetut