Hae tästä blogista

maanantai 7. lokakuuta 2013

Rakennuslupa

Tadaa, sieltä se sitten pätkähti se rakennuslupa nimittäin.
Vähän laahaa perässä taas päivitykset, eli viime viikon keskiviikkona sitten saatiin jo tieto että lupa menee läpi ja perjantaina se sitten postilaatikossa olikin töiden jälkeen odottamassa.

Siitä sitten alkoikin sitten armoton ralli ja aikataulujen sovitteleminen, niin paljon puheluita soitettava ja asioita selvitettävä ja vuorokaudessa on vaan rajallinen määrä tunteja...

Viime viikonlopun aikana tontilta hävisikin puusto (risukko) mikä edellisessä päivityksessä tulikin jo ilmi ja tänä viikonloppuna väsättiin linjapukit ja ajettiin tontille tarvepuita valmiiksi.
Nyt sitten vaan odotellaan keskiviikkoa, jolloin työkoneet päästetään irti ja ensi viikonloppuna tontti onkin tod.näk. jo aivan erinäköinen.
Siinä onkin sitten naapuruston lapsille katseltavaa yllinkyllin, joita nyt jo tontilla vierailee kyselemässä mielenkiintoisia kysymyksiä :)

Hyvin on pysytty siis vielä aikataulussa tässä vaiheessa ja toivottavasti keli pysyykin näin suotuisina niin mikäs tässä on iltaisin töiden jälkeen puuhastella.
Ainoa vaan, että pimeä alkaa vaan tulla turhan aikasin tähän aikaan vuodesta.


Ei kommentteja:

Eniten luetut