Hae tästä blogista

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Yläkerta

Näin pari päivää ennen joulua kiirettä pukkaa varmaan ympäri suomenmaan, mutta vielä parin päivän rypistys pitäisi ehtiä toteuttaa ennen vuoden vaihdetta.
Näihin muutamaan päivään pitäisi mahtua projektirintamalla lattialämmitysputkistojen asennus ja lattioiden valu koko talon osalta.

Yläkerta onkin tässä vaivihkaa edistynyt vauhdilla ja nyt alkaa sielläkin hahmottamaan minkä kokoisia niistä yläkerran huoneista nyt sitten loppuen lopuksi tuleekaan.
Se että haluttiin hiukan selkeämpi aulatila tuonne yläkertaan toteutettiin normaalipohjasta poiketen siten, että vaatehuone siirrettiin toiselle seinälle wc-tilaa vastapäätä ja isomman makuuhuoneen seinää siirrettin jonkin verran sisäänpäin.

Yläkerta on eristysten ja levyjen osalta valmis ja siivottu, joten kaikki näyttäisi olevan valmis maanantai-aamua varten kun LVI-mies tulee putkistojaan lattialle levittelemään.

portaikosta MH.ta kohti oikealle
Alakerta onkin sitten vielä enemmän ja vähemmän vaiheessa muunmuassa IV-putkistot ovat vielä liittämättä ja siellä sun täällä on paikkoja vielä auki, mutta aikataulussa taidetaan olla vielä hyvin. 

alakerta, olohuoneesta KHH.ta kohti

Alkuvuodesta kun toivottavasti saisi  sitten lämmitykset päälle, niin ei tarvitsisi enään tuolla 9kW:n puhaltimella lämmitellä.
Sinänsä on kelit suosineet kyllä meidän kohdalla tänä talvena, kun lämpötilat on pysyneet aika tarkalleen nollan tuntumassa koko ajan, joten lämmitystarve on ollut aika pieni.

Ei kommentteja:

Eniten luetut